Gastgebruik van onze faciliteiten

Bent u reeds sportschutter en in het bezit van een geldig verlof tot het voorhanden hebben van een vuurwapen en wilt u gebruik maken van onze faciliteiten? dat kan uiteraard, echter daar dient u zich wel van te voren voor aan te melden.knsa-280x151

Aanmelden kan door onderstaand formulier in te vullen. uiteraard zullen wij zorgvuldig omgaan met de door u aan ons verstrekte gegevens. Zonder eerst aan te melden kunnen wij u helaas niet tealaten tot de vereniging.

De kosten voor gastgebruik van onze vereniging voor verlofhouders die niet aangesloten zitten bij een vereniging die een overeenkomst met ons hebben afgesloten bedragen €12.50 per keer. Het is helaas voor gastschutters in de eerste instantie niet toegestaan om mee te trainen met de E.P.P. parcours trainingen dit met het oogpunt op de veiligheid, wij kunnen hier een uitzondering op maken als u kan aantonen dat u voldoende bekwaamheid bezit om veilig om te gaan met het “dynamische “karakter van deze trainingen.

Gastschutters zonder verlof komen helaas alleen in aanmerking voor een introductie waarbij een van onze v.v.f. met u mee zal lopen om het geheel in goede banen te leiden.

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw verlofnummer (verplicht)

  Momenteel ben ik lid van de volgende vereniging (verplicht)

  Uw Straatnaam en nummer (verplicht)

  Uw Postcode (verplicht)

  Uw Woonplaats (verplicht)

  Welke datum/donderdag wilt u komen schieten bij ons (verplicht)

  Graag hier nog uw verlof/jachtakte nummer en Merk/Type/Kaliber en nummer van het wapen wat u mee wenst te brengen

  Ik geef de krommenieer s.v. A8 volledige toestemming mijn persoonsgegevens te bewaren voor administratiedoeleinden.

  Geef een antwoord