Jager?

Bent u jachtaktehouder, in opleiding voor het jachtexamen of op andere wijze met de jacht verbonden? Ook dan bent u van harte welkom bij onze vereniging.fox_walking_grin_snow_fluffy_64963_3840x2160

 

Wellicht wilt u wat vaker oefenen met betrekking op het vaardigheid met het kogelgeweer? Zowel voor klein als grootkalibergeweer kan u bij ons terecht.

Uiteraard verlangen wij van u dat u zich als goed gast zich zal conformeren aan de regels van de vereniging, tegelijkertijd zullen wij er alles aan doen om uw bezoek zo prettig mogelijk te laten verlopen. Onze instructeurs zijn ervaren schutters en vrijwel altijd bereid u eventueel te helpen bij het inschieten van uw geweer of eventuele tips bij het verbeteren van uw ongetwijfeld reeds indrukwekkende resultaten met het kogelgeweer.

Wij hebben op de verenignig schietkaarten aangepast naar de maximale afstand van 50m met zowel het dodelijk gebied van het zwijn als hert in ons assortiment aangwezig.

Reebok4

Wel vragen wij u zich van te voren aan te melden en dit gaat de eerste maal middels  het contactformulier hieronder. Na een eerste kennismaking zal een telefonische melding of via een tekstberich/whatsapp volstaan.

 

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw volledige adres

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Bent u momenteel jachtaktehouder en aangesloten bij een w.b.e.? of vologt u de jachtopleiding? (verplicht)

  Ik begrijp dat ik bij het bezoek aan uw vereniging mij zal moeten conformeren aan de op de vereniging geldende veiligheidsregels. Tevens zal ik mij legitimeren en inschrijven in het register bij binnenkomst. Ik geef de krommenieer s.v. A8 volledige toestemming mijn persoonsgegevens te bewaren voor administratiedoeleinden.

  Graag hier nog uw verlof/jachtakte nummer en Merk/Type/Kaliber en nummer van het wapen wat u mee wenst te brengen

  Geef een antwoord