Contact

Geweldig!!! U bent wellicht van plan om contact met ons op te nemen? Voordat u dat doet willen wij een aantal dingen van u weten en daarom vragen wij van u het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in te vullen.

We hopen dat u zal begrijpen dat het beoefenen van de schietsport nogal wat verantwoordelijkheden met zich meebrengt voor zowel U als persoon, bezoeker, aankomend schutter of gewoonweg gerinteresseerde alsmede ons als bestuur van de vereniging. Wij danken u voor uw medewerking en verzekeren u dat wij zorgvuldig zullen omgaan met de door u aan ons verstrekte informatie.

Voor en achternaam (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw geboortedatum (verplicht)

Volledige adres (verplicht)

Heeft u reeds ervaring in de omgang met vuurwapens of de schietsport?
Nee, ik heb geen enkele ervaring met vuurwapens of de schietsport.Ja, ik in het verleden lid geweest van een andere verenigingJa, ik ben momenteel lid van een andere verenigingJa, vanwege mijn huidige werkzaamhedenJa, vanwege werkzaamheden die ik in het verleden heb uitgevoerd

Wat is uw motivatie om lid te willen worden van een schietvereniging? (verplicht)

Hoe bent u bij onze vereniging gekomen, bijvoorbeeld via internet of via een iemand die reeds lid bij ons is. Als u via een bestaand lid komt graag de naam van het lid.(verplicht)

Bij verzending verklaar ik alle gegevens naar waarheid te hebben ingevuld en akkoord te gaan met de hieronder vermelde algemene voorwaarden voor bezoek aan de vereniging. Ik geef de krommenieer s.v. A8 volledige toestemming mijn persoonsgegevens te gebruiken/bewaren voor administratiedoeleinden.

 

 

 

Geef een reactie