Trainen in corona tijd

Aan het deelnemen van onze schietsportavonden in corona tijd zijn we genoodzaakt te werken met reserveringen voor het gebruik van onze faciliteiten.

Vul daarom graag volledig het onderstaande formulier in om uw voorkeur aan te geven. Mocht het niet mogelijk zijn om op het door u gewenste tijdstip te trainen nemen wij contact met u op

Houd u aan de afspraken en blijf gezond

Wij zijn gebonden aan de regels zoals gesteld in het Protocol verantwoord sporten en de richtlijnen opgesteld door de RIVM. We verzoeken u dan ook zorgvuldig deze regels in acht te nemen.

Let op!, kan zich slechts 6 dagen van te voren aanmelden voor de eerstvolgende schietavond, en niet voor een langere periode voorruit. We doen onze uiterste best om iedereen gelijke kansen te geven voor het gebruik van onze baan.

Zoals alle regels omtrent het corona virus en de aanpak hiervan zijn wij gehouden aan telkens veranderende voorwaarden en bepalingen, derhalve verzoeken wij u de aanwijzingen van onze vrijwilligers ten alle tijden op te volgen.

Heeft u vragen dan kan u deze tevens kwijt in het Contact formulier. Onze vereniging heeft onze secretaris Dhr. J. van Delft aangesteld als Corona coördinator. hij is te bereiken via de e-mail secretaris@krsv.nl

Ik verklaar me te houden aan alle vastgestelde regels/protocollen en in het bijzonder aan de onderstaande regels: